Schutting

Een schutting op maat gemaakt, bestel je bij Hekkenpoorten.nl. Schuttingen zijn in Nederland een onmisbaar product voor veel woningen met een achtertuin. De tuinafscheiding biedt privacy in je tuin, maar het wordt ook gebruikt voor andere toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan het verbergen van de kliko’s in de voortuin, of als extra veiligheid bij een kinderopvang.

Omdat iedereen andere wensen en voorkeuren heeft, hebben wij een breed assortiment samengesteld. Welke schutting je ook kiest, wij zorgen voor 100% maatwerk en kwalitatief hoogwaardige producten.

Man-werkt-aan-schutting

Een schutting bestellen in je gewenste stijl

Voor meer privacy en afbakening van je tuin is een schutting dé oplossing. Velen kiezen voor schuttingen van hout, welke wij natuurlijk ook in ons aanbod hebben. Maar er zijn meer mogelijkheden, zoals:

  • Dubbelstaafmatten – dit is ook erg mooi te combineren met planten die de hoogte in groeien.
  • Een stalen plaat – dit geeft een moderne uitstraling aan je tuin en is prachtig te combineren met accessoires, zoals potten en planten.
  • Een geperforeerde plaat – net als de stalen plaat geeft dit ook een moderne uitstraling aan je tuin. Bij deze schutting wordt er wel meer lichtinval gecreëerd.

Een tuinpoort bij je schutting

Waar je ook voor kiest, bij Hekkenpoorten.nl hebben we altijd een bijpassende tuinpoort die je schutting helemaal af maakt. Dit creëert de doorgang naar je buitenruimte. De poorten in ons aanbod zijn gemaakt van dezelfde materialen als onze hekwerken. Dit maakt het combineren van je hekken, schuttingen en poorten ideaal. De poort wordt altijd geleverd met een gratis inbouwslot, in combinatie met een zwarte aluminium klink en standaard eurocilinder. Veilig en vertrouwd dus!

Wij helpen je bij je keuze

Via de bestelhulp beantwoord je maximaal 5 vragen, waarna je een aanbod te zien krijgt wat aansluit op je wensen. In de meeste gevallen zie je ons passende aanbod al na het beantwoorden van maar 2 vragen. Wanneer je vanuit de bestelhulp een schutting kiest, ga je aan de slag met al je wensen correct invullen. Dat begint bij de afmetingen. Met onze handige opmeethulp weet je precies hoe je de juiste maten aan ons door kunt geven. Is dit gelukt? Dan vul je de rest van je voorkeuren in en plaats je gemakkelijk en snel je bestelling.

De uiteindelijke prijs

Veel mensen hebben meteen de vraag hoe duur een schutting is en dat is natuurlijk volkomen logisch. Bij Hekkenpoorten.nl hebben we daarom een snelle configurator samengesteld die jou hier meteen het antwoord op geeft. Na het invullen van al je wensen krijg je dus direct de uiteindelijke prijs te zien. Natuurlijk hangt dit geheel samen met de materiaalsoort en de afmetingen. Heb je een speciaal verzoek? Dan staan we voor je klaar en maken we graag een heldere prijsindicatie.

Een handleiding bij je bestelling

Je schutting wordt altijd geleverd met een handleiding waarin alle stappen van het plaatsen duidelijk worden behandeld. Zo wordt het meteen duidelijk hoe je bijvoorbeeld een muuraansluiting moet maken, maar ook hoe je de palen met beton in de grond plaatst. Je schutting is met dit handige boekje binnen een mum van tijd geplaatst!

Hekwerk verticale planken gesloten

Hekken & poorten bestelhulp

✅ Vind binnen 1 minuut jouw hek of poort!
✅ Beantwoord maximaal 5 vragen en wij tonen je de mogelijkheden.

Stel gerust je vragen aan ons team

Elke werkdag staat ons enthousiaste team weer klaar voor jou. Niet alleen in de werkplaats, maar ook op kantoor! Dus, wanneer je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit doe je door te bellen naar 085 – 013 86 86 of een e-mail te sturen naar info@hekkenpoorten.nl.