Type poort

Bovenkant poort

Stijl

Versiering

Houten dubbele poorten

Je tuin is het visitekaartje van je huis. Een mooie dubbele houten poort geeft direct een nette en stijlvolle uitstraling aan je voor- of achtertuin. Hekkenpoorten biedt dubbele houten poorten met stalen frame in een open en gesloten constructie. Geef je tuin een makeover met een van deze prachtige dubbele houten poorten.

Toont alle 2 resultaten

Houten poorten op maat

Al onze houten poorten kunnen op maat gemaakt worden. Dit doen wij tot op de centimeter nauwkeurig. Een dubbele houten poort heeft een minimale breedte van 130 cm en een maximale breedte van 550 cm. Kies je voor een gesloten constructie, dan heb je geen last meer van inkijk in je tuin of woning. In deze vorm worden de planken dubbel geplaatst en de houten poort heeft geen openingen tussen de planken zitten. Je kunt ook kiezen voor een open constructie. Hierbij zit er een kleine ruimte tussen de planken, waardoor de poort wat opener oogt. Je hebt hierdoor meer zicht op de straatkant en je omgeving. Het maakt niet uit of je dichte dubbele poort voor jouw oprit wilt, of een open dubbele houten poort op maat. Wij kunnen alle poorten op maat en kleur maken. Welke optie je ook kiest, het is sowieso een mooie toevoeging aan je tuin.

Afwijkende maat of kleur voor jouw poort

Je kunt onze poorten in iedere RAL-kleur laten produceren, maar ook wanneer je de poort bijvoorbeeld in een schuine of lastige hoek moet plaatsen, kan het fijn zijn om het design hierop aan te passen. Bij Hekkenpoorten leveren we altijd maatwerk poorten, dus wil je een afwijkende maat of een afwijkend design die niet op de website staat? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee om jouw ideale houten poort op maat te maken.

Schuifpoort of draaipoort van hout

Een houten dubbele tuinpoort kun je zowel als een schuifpoort als een dubbele draaipoort van hout laten plaatsen. Het voordeel van een schuifpoort is dat je vrijwel geen ruimteverlies hebt in je tuin, doordat de poortdelen langs elkaar heen schuiven tijdens het openen en sluiten. Met een draaipoort heb je iets meer ruimteverlies omdat de draaiende delen een paar meter nodig hebben om open en dicht te kunnen draaien. Een dubbele houten poort plaatsen kun je zelf doen, maar je kunt deze ook door Hekkenpoorten laten monteren.

Dubbele houten poort van staal en douglashout

De houten poorten van Hekkenpoorten bestaan uit een stalen frame en robuuste houten Douglas planken. Het stalen frame vormt een stevige basis voor de houten delen die in het frame geplaatst worden. Je bent met een houten poort van Hekkenpoorten dus verzekerd van een hoge kwaliteit tuinpoort die nog in de lengte van jaren zijn looks blijft behouden.

Dubbele tuinpoort van hout en staal: de blikvanger van de straat

Veel mensen zien een tuinhek als een noodzakelijk onderdeel van hun tuin. Uit ervaring weten wij echter dat een tuinhek in grote mate bepalend is voor het aanzicht van je tuin en woning. Waarom zou je dus niet van jouw houten tuinpoort een blikvanger maken? Kies jouw favoriete hoogte, breedte en kleur dan zorgen wij voor de rest. Wij maken jouw houten tuinpoort dubbel zo mooi, omdat we de poort volledig naar jouw smaak aanpassen. Speciale kleur nodig? Geen probleem. Bijzonder formaat of een afwijkende vorm nodig? Wij regelen het voor je. Je kunt dus met een gerust hart onze dubbele poorten online bestellen.

Welke maat dubbele houten poort past bij mijn oprit?

Welke grootte het meest geschikt is voor jouw oprit, hangt natuurlijk af van jouw persoonlijke voorkeuren maar ook van hoeveel ruimte je beschikbaar hebt. Je kunt een houten dubbele poort in verschillende afmetingen bestellen, maar ook in verschillende uitvoeringen. Zo heb je een dubbele houten tuinpoort als poort vanaf 1,30 meter (130 cm) 2 meter (200 cm) 3 meter (300 cm) 4 meter (400 cm) maar ook van 5,50 meter breed. De maximale hoogte voor dubbele poorten is 200 cm. Wil je hier advies over? Wij helpen je graag met het vinden van de juiste maat voor jouw poort.

Hoge kwaliteit dubbele poort van hout kopen

Hekkenpoorten produceert al haar hekken en poorten in eigen beheer. Hierdoor kunnen we altijd een zeer hoge kwaliteit van onze producten garanderen. Voor ons is het maken van hekken en poorten een ambacht dat we iedere dag met veel plezier en toewijding uitvoeren. Iedere poort wordt met de hand vervaardigd en we zorgen ervoor dat je altijd 100% tevreden bent met het eindresultaat. Wil je onze dubbele poorten van hout in het echt bekijken? Maak dan een afspraak in onze showroom voor persoonlijk advies.