Schuttingen voor jouw tuin kopen

Op zoek naar een douglas schutting voor jouw tuin? Bij Hekkenpoorten vind je diverse houten schuttingen gemaakt van douglas hout. Deze schuttingen zijn niet alleen mooi voor het oog, ze zijn bovendien zeer duurzaam en in iedere maat te bestellen.

Toont alle 5 resultaten

Stijlvolle schutting van hout

Een houten schutting geeft warmte aan je tuin. De moderne schuttingen van Hekkenpoorten zijn zowel geschikt voor moderne als landelijke tuinen en in te passen in vrijwel iedere andere tuinstijl. De douglas schuttingdelen worden in combinatie met stalen palen in de grond geplaatst. Dit zorgt voor een uiterst strakke afwerking van de houten schutting. De houten schuttingen staan prachtig bij nieuwbouwtuinen, maar ook bij bestaande tuinen passen deze schuttingen bijzonder mooi.

Moderne en strakke schutting van massief staal

Naast houten schuttingen hebben we ook schuttingen van massief staal in ons assortiment. Deze zijn onderhoudsarm en zeer goed bestand tegen diverse weersinvloeden. Dit heeft als grote voordeel dat je er weinig omkijken naar hebt; slechts af en toe met een zachte borstel schoonvegen is voldoende om deze schuttingen als nieuw te houden.

Tuinschuttingen in iedere RAL-kleur te bestellen

Al onze tuinschuttingen zijn in iedere gewenste RAL-kleur te bestellen. Hierdoor past een schutting en schuttingpoort van Hekkenpoorten altijd perfect bij de stijl van jouw woning en tuin. Bovendien zijn de schuttingen van Hekkenpoorten ook in iedere gewenste afmeting te bestellen. Vul simpelweg de afmetingen in bij de schutting van jouw keuze en je ziet gelijk de prijs van de schutting! Heb je hulp nodig bij het bepalen van de juiste maten? Met onze bestelhulp vind je binnen één minuut jouw schutting!

 

Zwarte douglas schutting of schutting met zwarte schuttingpanelen van staal. Wat kies jij?

Welke schutting het beste bij jouw tuin en woning past, hangt helemaal af van jouw smaak. Wij hebben schuttingen voor ieder budget die je volledig aan kunt passen naar jouw wensen. Kies je voor een moderne douglas schutting, of liever voor een schutting met zwarte stalen schuttingdelen? Wat je ook kiest voor jouw erfafscheiding, Hekkenpoorten.nl heeft het in huis! We produceren bovendien alle schuttingen zelf, waardoor we altijd de beste kwaliteit voor onze schuttingen kunnen garanderen.

Metalen schuttingen van topkwaliteit

Onze ijzeren schuttingen zijn gemaakt van verzinkt dubbellaags staal en voldoen aan alle ISO-certificeringen. Dit wil zeggen dat onze producten voldoen aan alle door de EU gestelde kwaliteitsnormen. Onze metalen schuttingen zijn duurzaam, van hoge kwaliteit en volledig aan te passen naar jouw wensen. Meer weten over onze schuttingen? Neem vrijblijvend contact met ons op.