Schuttingen

Bij Hekkenpoorten.nl maken wij schuttingen geheel op maat. Een schutting dient ter privacy in je tuin. Omdat het een echte aanvulling en eyecatcher is in je buitenruimte, wil je deze natuurlijk wel helemaal naar wens samenstellen. Zo weet je zeker dat deze bij je stijl en woning past. Dit maken wij voor je mogelijk!

Schuttingen van topkwaliteit kopen

Wanneer je je schutting bij ons gaat bestellen, ga je een vlot en overzichtelijk bestelproces door. Dit begint bij onze bestelhulp. Wij stellen je dan maximaal vijf vragen, waarna je een aanbod krijgt te zien dat afgestemd is op je keuzes. Hierna kies je de schutting die jouw voorkeur heeft en kan je vervolgens al je voorkeuren invullen. Denk dan aan de aansluiting (als paal in de grond of als muuraansluiting) en de kleur (keuze uit alle RAL-kleuren).

De prijs van een schutting

Zo’n schutting, wat kost dat nou? Het is natuurlijk logisch dat je hier vragen over hebt. Daarom hebben wij een configurator gemaakt die dit direct voor je uitrekent. Vul al je voorkeuren en de juiste formaten in om te ontdekken wat je gewenste schutting kost, voordat je deze gaat bestellen. Heb je een bijzondere situatie? Maak hier dan een schets van en stuur dit per e-mail naar onze professionals. Zij maken dan graag een offerte op maat voor je.

hout-beton-schuttingen

Een groot aanbod

Als je interesse hebt om schuttingen te kopen, heb je hier vele mogelijkheden in. Bij ons kies je bijvoorbeeld voor:

De bovenstaande voorbeelden bieden je allemaal veel privacy. Je kan er bij ons echter ook voor kiezen om schuttingen te bestellen met spijlen of als dubbelstaafmat. Dit creëert meer doorkijk en heeft meer de functie van een hekwerk. Dit is vooral interessant voor woningen met geen directe buren, of als je er bijvoorbeeld planten tegenaan wilt laten groeien. We adviseren je hier graag over.

Schuttingen met poort kopen

Wil je een schutting met poort bestellen? De stijlen waarin wij onze schuttingen verkopen, zijn ook verkrijgbaar als poort voor je tuin. Zo kan je bijvoorbeeld makkelijk de achtertuin betreden. Deze worden altijd geleverd met degelijk hang- en sluitwerk, zodat het je veel veiligheid biedt. De poorten zijn voorzien van een inbouwslot in combinatie met een zwarte aluminium klink en standaard eurocilinder.

Gesloten dubbele rechte poort verticale houten planken

Stel ons gerust je vragen

Iedere werkdag staan onze professionals voor je klaar als je vragen of opmerkingen hebt over het bestellen van je schutting, poort of hekwerk. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen door te bellen naar 085 – 013 86 86 of een e-mail te sturen naar info@hekkenpoorten.nl.

Hekken & poorten bestelhulp

✅ Vind binnen 1 minuut jouw hek of poort!
✅ Beantwoord maximaal 5 vragen en wij tonen je de mogelijkheden.