Dubbele poorten

Dubbele poorten voor jouw tuin zijn zowel mooi als praktisch. Heb je een ruime oprit of wil je jouw voortuin gewoon extra fraai aankleden, dan is een dubbele poort erg stijlvol! Bekijk hier ons assortiment dubbele poorten voor jouw tuin.

Resultaat 1–12 van de 90 resultaten wordt getoond

Geef uitstraling aan jouw tuin en hekwerk met een dubbele tuinpoort

Een dubbele tuinpoort wordt vaak geassocieerd met statige villa’s en herenhuizen, maar niet is minder waar! Ook wanneer je een vrijstaande woning, hoekwoning of twee-onder-een-kapwoning hebt, kan een dubbele poort bijzonder mooi staan in jouw tuin. Bij Hekkenpoorten bieden we een ruim assortiment dubbele poorten, die volledig op maat te maken zijn voor jouw tuin.Bovendien bieden we bij iedere dubbele poort een bijpassend hekwerk op maat.

Voordelen van een dubbele poort in je tuin

Een dubbele poortdeur ziet er niet alleen chique uit, maar zorgt er ook voor dat niet zomaar iedereen op je erf kan komen. Een dubbele spijlenpoort biedt dus voldoende privacy en het houdt loslopende honden van je erf af. Daarnaast zorgt een dubbele poort voor extra veiligheid op jouw erf voor spelende kinderen en huisdieren. Een dubbele poort heeft ook een extra brede doorgang, ten opzichte van een standaard looppoort. Dit is bijvoorbeeld handig voor rolstoelgebruikers, maar ook wanneer er fietsen of busjes op jouw erf moeten parkeren. Tot slot is een dubbele poort natuurlijk ook gewoon een hele mooie toevoeging aan jouw tuin en het geeft direct karakter aan het vooraanzicht van je woning!

Dubbele poort in elke gewenste maat te bestellen

Onze tuinpoort met dubbele deur is in iedere gewenste hoogte- en breedtemaat te bestellen. Dit kan tot wel 1cm nauwkeurig. Wanneer je een dubbele tuinpoort van metaal bestelt bij Hekkenpoorten wordt deze dus altijd volledig aangepast naar jouw wensen. Dit betekent dus exact de maat die je wenst, maar ook precies de kleur die je mooi vindt. Onze dubbele poorten zijn namelijk in iedere gewenste RAL-kleur te bestellen. Hierdoor past een dubbele poort van Hekkenpoorten precies bij jouw woning en (voor)tuin.

Dubbele poort voor oprit: stijlvol en elegant

Heb je een ruime oprit waar je een of meer auto’s op kwijt kan? In dat geval is een dubbele poort voor jouw oprit van metaal, oftewel een dubbele draaipoort ideaal. Deze poorten zijn in standaard en elektrische uitvoering te bestellen. Heb je een dubbele spijlenpoort gezien die aan jouw wensen voldoet en wil je deze in het echt bekijken? Maak dan een afspraak in onze showroom.