Van 22-07-2024 t/m 11-08-2024 is onze showroom gesloten. We zijn in deze periode uitsluitend per mail bereikbaar. Bestellingen kunnen tot 19-07-2024 17.00u afgehaald worden. Nieuwe bestellingen worden vanaf 12-08-2024 verwerkt.

Type poort

Bovenkant poort

Stijl

Versiering

Houten enkele poorten

Een houten poort geeft veel sfeer aan je tuin en het zorgt voor extra veiligheid en privacy. Bovendien is een houten poort duurzaam, sterk en onderhoudsvrij. Bij Hekkenpoorten verkopen we stalen poorten met houten vulling, waardoor je verzekerd bent van een prachtige en ijzersterke poort voor jouw tuin.

Toont alle 2 resultaten

Op zoek naar een stalen poort met houtvulling? Hekkenpoorten biedt stalen poorten met hout van topkwaliteit

Voor al onze houten poorten maken we gebruik van Douglashout. Dit hout staat bekend om zijn karakteristieke geelbruine tot rozebruine kleur en opvallende vlamtekening in het hout.
We gebruiken verschillende soorten staal voor onze poorten

Bovendien is de poort gemaakt van verschillende soorten staalmaar ook voorkomt dat het hout van de poort op den duur te veel gaat werken. Hierdoor heb je nog vele jaren plezier van jouw poort!

Waarom kiezen voor een Douglas poort met stalen frame?

Een poort van douglas hout is stijlvol en het biedt diverse voordelen. Zo is een stalen tuinpoort met douglas hout:

 

  • Duurzaam: het geïmpregneerde hout gaat tot wel …jaar mee
  • Veilig: het voorkomt dat kinderen of huisdieren ongemerkt van je erf af lopen
  • Privacyverhogend: je hebt minder inkijk in je tuin
  • Stevig: het stalen frame biedt extra versteviging en voorkomt kromtrekken van het hout
  • Onderhoudsarm: vrijwel geen onderhoud nodig
  • In te passen in vrijwel iedere tuinstijl
  • Te plaatsen als inlooppoort en opritpoort
  • Keuze uit open en gesloten houten plankenconstructie
  • Zowel enkele als dubbele poort mogelijk

Houten poort voor jouw oprit

Een enkele houten poort voor jouw oprit is stijlvol en het vormt een duidelijke erfafscheiding. Onze stalen houten poorten kunnen gecombineerd worden met stalen en houten hekken, maar ook in combinatie met een dubbelstaafmathekwerk. Een houten poortdeur is bijvoorbeeld een fraaie toevoeging aan een landhek van hout, maar kan ook als houten toegangspoort tegen een muur of gemetselde pilaar worden geplaatst. Een houten poort past bovendien in een landelijk tuinontwerp maar ook in een moderne of Aziatische tuin. Een houten poort voor jouw oprit past dus bij vrijwel ieder tuinontwerp.

Looppoort van hout

Een looppoort, oftewel inlooppoort van hout is makkelijk te plaatsen en gaat nog vele jaren mee. Geen wonder dus dat veel van onze klanten kiezen voor een houten tuinpoort op maat. Je kunt de looppoort van hout zelf plaatsen of deze laten plaatsen door ons deskundige team. 

Hoge of lage tuinpoort van hout en staal

Een houten tuinpoort kan zowel in hoge als lage uitvoering gemaakt worden. Doordat wij al onze hekken en poorten in onze eigen werkplaats vervaardigen, kunnen we het ontwerp helemaal aanpassen naar jouw voorkeuren. Geef tijdens het bestelproces de gewenste maten in, dan zorgen wij ervoor dat jouw houten poort met stalen frame volledig op maat gemaakt wordt.  Wil je dus een houten poort op maat kopen? Bij Hekkenpoorten bestel je jouw poort in slechts een paar eenvoudige stappen online.