Schuttingpoorten

Mooie schuttingpoorten zijn de finishing touch voor iedere schutting. Wij verkopen diverse schuttingpoorten van stevige materialen als staal en douglashout. Je kunt al onze poorten volledig op maat en in iedere RAL-kleur laten maken.

Toont alle 11 resultaten

Stevige schuttingdeuren voor een statement schutting

Vrijwel iedere schutting heeft een schuttingdeur nodig. De meeste achtertuinen hebben namelijk een uitgang, waardoor een poort essentieel is. Maar je kunt ook in een voortuin een schutting plaatsen met een mooie poort. Verfraai jouw schutting met een douglas poortdeur met stalen frame of kies voor een stalen variant. 

Poortdeuren van hout en staal gemaakt in eigen werkplaats

Ga je een schutting plaatsen, dan moet deze natuurlijk stevig zijn en nog vele jaren mee kunnen. Onze schuttingen worden in onze eigen werkplaats met de hand op maat gemaakt, waardoor we altijd het hoogste afwerkingsniveau kunnen garanderen. Bovendien zijn onze stalen schuttingdeuren van een coating voorzien, waardoor ze beschermd zijn tegen roest, UV-straling en verschillende weersomstandigheden. Wil je een houten schuttingdeur? Wij maken houten schuttingdeuren met een stalen schuttingdeur frame. We maken gebruik van hoge kwaliteit douglas hout voor jouw schuttingdeur en we spuiten deze voor je over in de gewenste RAL-kleur.

Schutting met poort 

Een schutting met deur is ideaal als je via jouw achtertuin toegang wilt hebben tot de straat en/of jouw oprit. Doordat de poort volledig op maat te maken is, kunnen we de poorten in iedere vorm en hoogte maken. Daarbij kunnen we ook specifieke sloten zoals SKG-sloten in de poort plaatsen. Veel mensen kiezen voor een schuttingdeur die dezelfde hoogte heeft als de schutting, maar dit hoeft natuurlijk niet. Wil je een schuttingpoort met een speciale vorm zoals een schuine hoek of een decoratief ontwerp? Wij denken graag met je mee in de mogelijkheden.

Schutting poort met slot

Wat is een schuttingpoort zonder een goed slot? Wij zorgen ervoor dat jouw schuttingpoort altijd wordt voorzien van degelijk hang- en sluitwerk van het merk Welka. Het slot van de schuttingdeur is van roestvrij staal gemaakt en de poortdeuren met stalen frame zijn bijzonder stevig, waardoor je niet zomaar op jouw erf of bedrijventerrein komt. De schuttingdeur met slot kun je als enkele en dubbele schuttingpoort bestellen en iedere schuttingdeur kun je volledig op maat laten maken. Bel of mail ons voor persoonlijk advies op maat.

Schutting met poort: houten of stalen poortdeur

Meestal wordt gekozen voor een poort die past bij de schutting, maar dit hoeft natuurlijk niet. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een houten schutting met een stalen schuttingpoort of andersom. Je kunt ook kiezen voor een houten tuindeur met stalen frame of een dubbele schuttingdeur. Voor jouw schutting een poort maken en een schuttingdeur op maat laten maken doe je eenvoudig bij Hekkenpoorten. Dé specialist op het gebied van maatwerk poortdeuren.