Van 22-07-2024 t/m 11-08-2024 is onze showroom gesloten. We zijn in deze periode uitsluitend per mail bereikbaar. Bestellingen kunnen tot 19-07-2024 17.00u afgehaald worden. Nieuwe bestellingen worden vanaf 12-08-2024 verwerkt.

Type poort

Bovenkant poort

Stijl

Versiering

Punten

Dubbele Sierpoorten

Maak een goede sier met de dubbele sierpoorten van Hekkenpoorten! Je hebt de keuze uit diverse soorten dubbele sierpoorten met C-krul en ronde en vierkante versieringen. Deze poorten staan prachtig bij landelijke en klassieke tuinen, maar ook bij andere tuinstijlen is een dubbele sierpoort een uitstekende combinatie. Plaats de sierpoorten samen met een bijpassende sierhekwerken, en creëer een stijlvolle, uniforme look voor jouw tuin.

Resultaat 1–12 van de 84 resultaten wordt getoond

Dubbele sierpoorten met fraaie versieringen

Een sierpoort is op zichzelf al mooi, maar een dubbele sierpoort natuurlijk helemaal! Bij Hekkenpoorten bieden we een divers assortiment sierpoorten met dubbele poortdeur aan. Hiermee beveilig je jouw erf en heb je een stabiele en stevige oplossing voor jouw erfafscheiding. Je hebt voor jouw dubbele sierpoort keuze uit de volgende versieringen:

  • Ringen
  • Ruiten
  • C-krullen
  • Wel of geen liggers


Daarnaast kun je kiezen uit enkele en dubbele poortspijlen en een rechte of gebogen bovenkant. Kortom: de keuze is reuze! Wil je onze producten graag in het echt komen bekijken? Maak dan een afspraak in onze showroom. Hier kun je alle poorten bekijken en ons enthousiaste team adviseert je graag over de mogelijkheden!

Dubbele sierpoort: dubbel zo stijlvol en tijdloos

Een sierlijke dubbele poort is echt een statement in je tuin. De dubbele poorten zijn als draaideur en als schuifdeurvariant te bestellen en kunnen volledig aangepast worden naar het ontwerp van jouw tuin. Wil je liever een maatje kleiner? We hebben ook hele mooie enkele sierpoorten.

Meer weten? Wij helpen je graag!

Wil je meer informatie over een poort met een sierlijk design en dubbele poortdeuren? Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies. Je kunt ons telefonisch bereiken of een mail sturen naar: info@hekkenpoorten.nl.