Van 22-07-2024 t/m 11-08-2024 is onze showroom gesloten. We zijn in deze periode uitsluitend per mail bereikbaar. Bestellingen kunnen tot 19-07-2024 17.00u afgehaald worden. Nieuwe bestellingen worden vanaf 12-08-2024 verwerkt.

Moderne poorten

Een moderne poort valt op door zijn eenvoud. Rust, minimalisme en strakke lijnen staan centraal in het ontwerp. Onze moderne poorten zijn zowel in standaard als elektrische uitvoering te bestellen en worden tot op de centimeter nauwkeurig op maat gemaakt voor jouw tuin.

Toont alle 9 resultaten

Moderne tuinpoort: elegante oplossing voor jouw tuinafscheiding

Een moderne tuinpoort valt op door zijn eenvoudige design en gaat tegelijkertijd harmonieus samen met vrijwel ieder tuinontwerp. Een moderne tuinpoort past hierdoor zowel bij moderne tuinen als stadstuinen, Japanse en Oosterse tuinen en tuinen in Ibiza-stijl. Met onze bestelhulp bereken je heel gemakkelijk de prijs van jouw moderne tuinpoort.

Moderne strakke poorten in iedere kleur leverbaar

Wil je graag moderne enkele poorten voor jouw tuin? Bij Hekkenpoorten vind je iedere soort moderne looppoort voor jouw tuinontwerp. Wat dacht je bijvoorbeeld van een moderne draaipoort of schuifpoort in stalen uitvoering? Een tuinpoort die modern is, geeft een rustige uitstraling aan jouw tuin en geeft je tevens de nodige privacy. Het is dan extra mooi als de kleur van jouw poort past bij jouw tuinontwerp. Voor metalen poorten met een modern design wordt daarom vaak gekozen voor een neutrale kleur. Houd jij ook van neutrale kleuren in jouw tuin? Kies dan voor een moderne poort in zwart, wit, grijs, beige of blauw. Dit zijn tijdloze kleuren die jarenlang mooi blijven en tijdloos zijn, ook wanneer je besluit om later jouw tuinontwerp te veranderen.

Een tuinpoort die modern én veelzijdig is

Een tuinpoort die zowel modern als veelzijdig is? Dat zijn de moderne stalen poorten van Hekkenpoorten. Door hun ontwerp zijn ze in vrijwel iedere tuin te plaatsen. Het zijn zogenaamde ‘alleskunners’ want er is bijna geen tuinstijl te bedenken die niet mooier wordt door een moderne tuinpoort. Heb je een grote oprit? Kijk dan ook eens bij onze dubbele moderne poorten. Wil je in plaats van een moderne looppoort toch liever een sierlijk ontwerp? Bekijk dan ons aanbod sierlijke enkele poorten.

 

Bestel jouw moderne poort op maat bij Hekkenpoorten

De perfecte poort voor jouw tuin vinden, is soms een hele zoektocht. Moet jouw poort modern zijn en wil je deze ook bij voorkeur op maat bestellen? Zoek dan niet verder, want bij Hekkenpoorten maken we al jouw poorten volledig op maat en laten we deze in de gewenste kleur overspuiten. Je kunt kiezen uit alle RAL-kleuren, waardoor de kleur van jouw poort altijd precies past bij jouw tuinontwerp en woning. Gebruik onze bestelhulp om de juiste moderne poort te vinden en deze direct online te bestellen. Wij leveren de poort vervolgens bij jou thuis op locatie. Je kunt ervoor kiezen om de poort zelf te plaatsen, maar als je de poort liever door ons laat plaatsen, kan dat natuurlijk ook. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met ons team. Wij helpen je graag!