Modern hekwerk

Een mooi hek verbetert in één oogopslag het aanzicht van je tuin. Moderne hekwerken passen bij vrijwel iedere woning door hun eenvoudige en vaak minimalistische design. Bovendien zijn onze moderne hekwerken in iedere RAL-kleur te bestellen, waardoor er altijd een is die bij jouw tuin past.

Toont alle 6 resultaten

Geef jouw huis en tuin meer uitstraling met een modern hekwerk

Een modern hekwerk voor jouw voortuin of achtertuin verbetert direct het aanzicht van je woning. Het zorgt voor een duidelijke tuinafscheiding en je creëert meer privacy voor jouw woning. Een modern hekwerk ervoor dat er minder vervuiling in jouw tuin komt en het biedt extra veiligheid voor kinderen en huisdieren, doordat ze veilig binnen het hek kunnen spelen.

Modern tuinhek: strak en modern hekwerk voor jouw tuin

Een hekwerk dat modern is, geeft een bijzondere uitstraling aan jouw tuin. Door de strakke lijnen creëer je een rust en overzicht in jouw tuin. Het hekwerk zorgt er ook voor dat de erfafscheiding duidelijk wordt aangegeven en heeft geeft veel extra sfeer aan je tuin. Al onze moderne hekwerken zijn gemaakt van metaal of een combinatie van metaal en hout. Een tuinhek van metaal ziet er niet alleen modern uit, het is ook nog eens bestand tegen vrijwel alle weersinvloeden. Je hebt dus vrijwel geen omkijken naar jouw hekwerk nadat het geplaatst is. Ideaal dus voor een onderhoudsarme tuin, maar ook voor tuinen waarin juist veel beplanting staat.

Maak jouw moderne hekwerk af met een fraaie toegangspoort

Een strak tuinhek maak je af met een mooie moderne tuinpoort in dezelfde stijl. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit enkele en dubbele poorten. Wil je bijvoorbeeld een modern hekwerk in jouw voortuin en heb je een smalle doorgang? Dan is een strak hekwerk met een smalle moderne looppoort ideaal. Of wil je juist jouw achtertuin van hekwerk voorzien en deze helemaal afgesloten hebben? Dan kun je voor een hoog hekwerk of een schutting kiezen voor jouw achtertuin. Wat je wens ook is, bij Hekkenpoorten hebben we een passend hekwerk voor jouw tuin!

Bestel jouw moderne hekken eenvoudig online

Een modern hek online bestellen kun je heel eenvoudig zelf doen. Met onze bestelhulp kun je in slechts een paar stappen precies berekenen wat de prijs voor jouw moderne hekwerk is. Vul simpelweg de gewenste soort hekwerk in en welke versiering je op het hekwerk wilt en je ziet direct welke producten bij jouw wens passen. Klik vervolgens op het hekwerk dat je wilt bestellen en voer de gewenste maten in. Je ziet dan direct de prijs van het hekwerk, waarna je deze kunt afrekenen in jouw winkelmandje. Hulp nodig? We staan je graag telefonisch of per mail te woord.