Houten hekwerk

Een houten hekwerk is sfeervol en functioneel. Bij Hekkenpoorten kun je kiezen uit open en gesloten hekwerkconstructies. Onze hekken zijn voorzien van een robuust stalen frame, waardoor de planken altijd perfect op hun plek blijven zitten en jarenlang hun kwaliteit behouden. Van een houten hek van Hekkenpoorten heb je dus nog vele jaren plezier!

Toont alle 2 resultaten

Hoge kwaliteit douglas hout voor onze duurzame houten hekken

Een hek heeft meerdere functies. Enerzijds vormt het een afscheiding voor je tuin waardoor je extra privacy krijgt. Anderzijds zorgt een houten hek ook voor extra veiligheid in de tuin én het oogt prachtig. Voor onze houten hekken maken we uitsluitend gebruik van de beste kwaliteit douglashout. Hierdoor gaan onze douglas hekken wel 10 tot 15 jaar mee, wat de hekken zeer duurzaam maakt. Een douglas tuinhek heeft een mooie, warme roodbruine kleur die in vrijwel ieder tuinontwerp past. 

Tuinhekken van staal en hout: stevig en sfeervol

Doordat onze houten hekken in een stalen constructie geplaatst zijn, behouden ze hun oorspronkelijke zetting. Het is in feite een stalen poort met houtvulling, waardoor het hek niet alleen strak en modern oogt, maar ook bestand is tegen doorhangen. Het stalen frame houdt alle houten planken goed op zijn plek, waardoor je altijd privacy in de tuin hebt. Tegelijkertijd zorgen de houten planken voor een warme uitstraling. Wil jij ook zo’n mooi tuinhek van hout én staal? In onze webshop bestel je gemakkelijk jouw houten tuinhek op maat!

Houten hek: mooi voor de voor- en achtertuin

Wil je lage houten hekjes voor in je tuin of liever een hoog hekwerk met hout en staal voor je achtertuin? Voor beiden is wat te zeggen, maar je kunt natuurlijk ook voor allebei kiezen! Een laag houten hek in de voortuin oogt toegankelijk en is ook kind- en huisdiervriendelijk. Een middelhoog tot hoog houten hekwerk in de achtertuin zorgt voor veel privacy en het geeft een natuurlijke uitstraling aan je tuin. Kan het houten hek jou niet hoog genoeg zijn? Kijk dan ook eens bij onze houten schuttingen.

Open en gesloten houten planken, aan jou de keuze

Hoewel het voor sommigen wellicht maar een klein verschil is, kan het behoorlijk veel uitmaken of je voor gesloten of open houten planken kiest. Open planken in je hek zorgen namelijk voor meer lichtinval in je tuin en je hebt er iets meer inkijk door. Gesloten planken hebben uiteraard het minste inkijk en deze hekken ogen iets robuuster door de dichte zetting. Welk type je ook kiest, het is sowieso een aanwinst voor je tuin! Heb je nog verdere vragen? We staan je graag telefonisch of per mail te woord.