Van 22-07-2024 t/m 11-08-2024 is onze showroom gesloten. We zijn in deze periode uitsluitend per mail bereikbaar. Bestellingen kunnen tot 19-07-2024 17.00u afgehaald worden. Nieuwe bestellingen worden vanaf 12-08-2024 verwerkt.

Tuinpoort

Wil je een nieuwe tuinpoort kopen bij Hekkenpoorten.nl? Deze
is beschikbaar in vele verschillende soorten en wordt perfect op maat gemaakt.
De hoogte, breedte, stijl en het materiaal zijn dus 100% jouw keuze. Wij bieden
je een breed aanbod waar je uit kiest, zoals sfeervolle tuinpoorten van hout of
juist een compleet metalen tuinpoort, voor een moderne uitstraling. Hoe dan ook
biedt jouw nieuwe tuinpoort je privacy en veiligheid in je voor- of achtertuin. 

 

Stel je tuinpoort zelf samen

Wanneer je je stalen of houten tuinpoort bij ons gaat samenstellen, kies je allereerst voor een enkele of dubbele poort. Een enkele poort heeft een minimale breedte van ongeveer 45 centimeter en een maximale breedte van ongeveer 280 centimeter. Een dubbele poort heeft een minimale breedte van 130 centimeter en een maximale breedte van 550 centimeter. Let op, want deze afmetingen wijken wel af per poort. Dit staat steeds duidelijk aangegeven per product.

Verder heb je bij ons de keuze uit diverse stijlen en materialen, zoals:

·         Enkele sierpoort

·         Enkele poort met verticale houten planken

·         Enkele poort met stalen plaat

·         Dubbele poort met geperforeerde plaat

·         Dubbele poort met dubbele spijlen

·         Dubbele poort met verticale houten planken

tuinpoort-stalen-plaat

De eigenschappen van douglashout

Onze tuinpoorten van hout worden gemaakt van sterk douglashout. Wij gebruiken douglashout omdat dit een lange levensduur heeft en een van de hardste Europese naaldhoutsoorten is. Daarnaast is dit type hout makkelijk bewerkbaar en daarom een veelgebruikt materiaal voor het maken van schuttingen, tuinhuizen, overkappingen en tuinpoorten.

Poedercoating als beschermlaag

Door middel van een poedercoating op de metalen onderdelen wordt een beschermlaag aangebracht. Poedercoating is een van de milieuvriendelijkste lakprocedés; in het hele proces worden geen oplosmiddelen gebruikt. Een goed uitgeharde coating is uitstekend bestand tegen krassen, weersinvloeden en zonlicht. Dit maakt het zeer slijtvast en duurzaam. De kleur van de poedercoat is te kiezen tijdens het bestelproces.

Degelijk hang- en sluitwerk voor optimale veiligheid

Wij leveren je metalen of houten tuinpoort compleet met degelijk hang- en sluitwerk. Welke tuinpoort je ook wilt kopen, je ontvangt deze met een inbouwslot in combinatie met een aluminium klink en standaard eurocilinder. Dit betekent dat je poort optimale veiligheid biedt en indringers buitenhoudt. Wij leveren dit hang- en sluitwerk op je tuinpoort bovendien compleet gratis bij je bestelling.

Je tuinpoort is 100% maatwerk

In tegenstelling tot vele andere webshops waar tuinpoorten, hekwerken en schuttingen worden verkocht, maken wij alles geheel op maat. Je hoeft dus zelf niet aan de slag met een zaagje en een verfspuitbus. Wij willen het je juist zo gemakkelijk mogelijk maken. Gebruik de handige opmeethulp om je gewenste tuinpoort of hekwerk goed op te meten.

Plaats je bestelling gemakkelijk en snel

Nadat je alles hebt opgemeten, plaats je je bestelling snel en gemakkelijk. Binnen maximaal 5 stappen heb jij alles correct ingevuld en kan je je bestelling veilig en vertrouwd plaatsen. De levertijd bij Hekkenpoorten.nl is ongeveer 6 à 10 weken. Je krijgt bij je bestelling een duidelijke handleiding waarmee je metalen of houten tuinpoort binnen een mum van tijd is geplaatst.

Neem gerust contact met ons op

Elke werkdag is onze online chat geopend, maar zijn we natuurlijk ook telefonisch en per e-mail te bereiken. Ons telefoonnummer is 085 – 013 86 86 en ons e-mailadres is info@hekkenpoorten.nl. We zien je vragen of opmerkingen graag tegemoet en zullen hier zo snel mogelijk op reageren. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen.

Showroom-2-pratende-mensen

Hekken & poorten bestelhulp

✅ Vind binnen 1 minuut jouw hek of poort!
✅ Beantwoord maximaal 5 vragen en wij tonen je de mogelijkheden.