Dubbelstaafmat hekwerk

Het dubbelstaafmat hekwerk is een veel gekozen product, omdat het veelzijdigheid biedt. Het kan namelijk mooi geplaatst worden op bedrijventerreinen en boerderijen, maar ook bij woningen. Het hek bestaat uit verticale stalen draden met horizontale draden – de horizontale draden liggen wat verder uit elkaar dan de verticale draden.

Een dubbelstaafmat hekwerk kopen bij Hekkenpoorten.nl

Je profiteert van vele voordelen wanneer je je bestelling plaatst bij Hekkenpoorten.nl. Namelijk:

  • 100% maatwerk
  • 5 jaar garantie
  • Ruim 20 jaar ervaring en dus de hoogste kwaliteit

Zoals in het eerste punt wordt genoemd, maken wij alleen maatwerk. Je hoeft dus nooit zelf nog aan de slag met zaagjes, slijptollen en verfspuitbussen om de boel mooi te maken. Wij zorgen ervoor dat je je bestelling binnen een aantal weken binnen hebt en deze gemakkelijk plaatst. Zelfs iemand met twee linkerhanden kan dit door middel van een handige bijgeleverde handleiding. Wel zo fijn, toch?

Koeien-bij-dubbelstaafmat-hekwerk

De hoogtematen

De breedtematen van het dubbelstaafmat hekwerk is helemaal aan jou! Wat betreft de hoogte: hier zit een minimum en maximum op. De minimale hoogte is 60 centimeter en de maximale hoogte is 200 centimeter. Daartussenin kies je uit een hoogte van:

  • 80 centimeter
  • 100 centimeter
  • 120 centimeter
  • 140 centimeter
  • 160 centimeter
  • 180 centimeter

Kwalitatief hoogwaardige poedercoating

Nadat we je dubbelstaafmat hekwerk op maat hebben gemaakt, gaat onze poedercoatingafdeling aan de slag. Poedercoating is een milieuvriendelijke manier van een beschermlaag in kleur aanbrengen. Er worden namelijk in het hele proces geen oplosmiddelen gebruikt. Er wordt een laag aangebracht op het metaal, in de vorm van poeder. Dit hardt uit in de ‘moffel’-oven, waar zich een gesloten laag vormt. Hierna is de poedercoating goed bestand tegen krassen, weersinvloeden en zonlicht. Dat maakt het bijzonder slijtvast, waardoor jij nog jarenlang geniet van je hekwerk of poort.

Coater-met-masker

Je dubbelstaafmat hekwerk behandelen

Natuurlijk zorgt ons productieproces voor een langdurige levensduur; eerst wordt het hekwerk volbad thermisch verzinkt en daarna gepoedercoat. Je geniet dus altijd van de beste kwaliteit. Echter, beschadigingen en weersinvloeden zijn nu eenmaal een grote factor bij hekwerken. Daarom raden wij je aan om het dubbelstaafmat hekwerk ongeveer 4 keer per jaar goed schoon te maken met een mild schoonmaakmiddel.

De prijs van je gewenste bestelling

Het is natuurlijk logisch dat je een prijs wilt weten voordat je een bestelling plaatst. Daarom hebben wij een handige configurator samengesteld die direct de definitieve prijs berekent. Vul dus al je voorkeuren in en je ziet binnen no-time wat het gaat kosten. Natuurlijk is dit volledig afhankelijk van het materiaal en de afmetingen.

Vraag ons gerust om advies

Elke werkdag staan we voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Je bereikt ons via de chat, maar natuurlijk ook telefonisch via 085 – 013 86 86 of per e-mail via info@hekkenpoorten.nl. Ook als je advies wilt inwinnen, helpen onze professionals je graag verder.

Hekken & poorten bestelhulp

✅ Vind binnen 1 minuut jouw hek of poort!
✅ Beantwoord maximaal 5 vragen en wij tonen je de mogelijkheden.