Schuttingen bestellen in Limburg

Robuuste en stevige schuttingen bestellen in Limburg doe je het best via Hekkenpoorten.nl. Je maakt je gewenste schutting bij ons geheel op maat, helemaal zoals jij het wil. Door de hoogte en breedte in centimeters aan ons door te geven, past deze altijd. Wij zorgen ervoor dat je van de beste kwaliteit profiteert en geven je dan ook vijf jaar garantie na de ontvangst van je schutting. 

houten-schutting-close-up

WIJ LEVEREN SCHUTTINGEN VAN LIMBURG TOT AAN GRONINGEN

Voor ons is niks te gek wat betreft hekwerken, poorten en schuttingen. Of je nu in Groningen of Limburg woont, wij leveren schuttingen door het hele land. De combinatie van een slimme online bestelhulp en een groot assortiment, zorgt ervoor dat je altijd wel de schutting koopt die helemaal aansluit bij de stijl van je tuin. Op deze manier plaats je je bestelling bij ons:

1.       Bepaal de hoogte en breedte van de schutting.

2.       Kies je favoriete kleur. Elke RAL-kleur is mogelijk.

3.       Kies een begin- en eindaansluiting. Dit kan een muuraansluiting zijn, maar een paal in de grond is ook mogelijk.

4.       Plaats de schutting in je virtuele winkelmand en reken veilig af.

 

5.       Je bestelling komt binnen zes à tien weken jouw kant op!

ONTVANG ADVIES OP MAAT

Niet alleen bieden we je schuttingen op maat aan, die we leveren in Limburg en de rest van Nederland, ons team staat ook voor je klaar met advies op maat. Heb je twijfels over de juiste soort schutting voor jouw tuin of heb je vragen over de beste beveiligingsmogelijkheden? Onze professionals weten al jouw vragen deskundig te beantwoorden. Bel ons dus gerust via 085 – 013 86 86 of stuur een e-mail naar info@hekkenpoorten.nl.

Hekken & poorten bestelhulp

✅ Vind binnen 1 minuut jouw hek of poort!
✅ Beantwoord maximaal 5 vragen en wij tonen je de mogelijkheden.