Van 22-07-2024 t/m 11-08-2024 is onze showroom gesloten. We zijn in deze periode uitsluitend per mail bereikbaar. Bestellingen kunnen tot 19-07-2024 17.00u afgehaald worden. Nieuwe bestellingen worden vanaf 12-08-2024 verwerkt.

Een decoratieve schutting

Wil je een schutting op maat bestellen die dient ter decoratie én veiligheid? Dan heb je de keuze uit diverse soorten schuttingen bij Hekkenpoorten.nl. Ga voor een moderne of juist landelijke stijl die perfect bij de rest van je tuin of erf past. Wij maken je decoratieve schutting geheel op maat, zodat je deze gemakkelijk zelf kunt plaatsen.

hout-beton-schuttingen

EEN SCHUTTING DIENT JARENLANG ALS DECORATIE

De tuin is voor velen een plek om heerlijk in bij te komen en te genieten van de rust. Het is dan ook belangrijk om te kiezen voor soorten schuttingen die perfect bij de omgeving passen. De schutting is er nu eenmaal niet alleen voor je eigen veiligheid, maar staat er ook ter decoratie. In onze webshop profiteer je van een ruim aanbod waar je uit kiest, zoals:

·         Een schutting met geperforeerde plaat

·         Een schutting met open of gesloten planken

·         Een schutting met stalen platen

Wens je advies over ons aanbod of heb je een speciaal verzoek? Benader ons gerust, zodat we je in een persoonlijk gesprek van het beste advies mogen voorzien.

ZELF JE SCHUTTING SAMENSTELLEN

Via onze bestelhulp stel je diverse soorten schuttingen helemaal naar wens samen.

Allereerst kies je het type schutting dat je wenst. Daarna vul je de specifieke
afmetingen in. De wettelijke maximale hoogte van een schutting is twee meter. Dit is dus ook de maximale hoogte die je bij ons kunt bestellen. Er is geen maximale breedte. Wij delen je hekwerk op in gelijke delen en leveren alle benodigde palen mee.

Wanneer je dit hebt ingevuld, ga je over naar het bevestigingstype. Is dit een paal in de grond, paal tegen de muur of een muuraansluiting? Als laatst kies je je favoriete kleur in zijdeglans of matte lak. Alle RAL-kleuren behoren tot de opties, zodat je schutting ook zeker als mooie decoratie dient.

ONTVANG JE BESTELLING SNEL

Heb je een keuze gemaakt uit onze soorten schuttingen en heb je een bestelling geplaatst? Dan gaan wij in onze moderne fabriek in Oosteind, nabij Oosterhout, aan de slag.

We zorgen ervoor dat je schutting binnen zes à tien weken bij je wordt geleverd. Je hoeft dus nooit lang te wachten!

Heb je vragen of advies nodig? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085 – 013 86 86 of een e-mail te sturen naar info@hekkenpoorten.nl.

Hekken & poorten bestelhulp

✅ Vind binnen 1 minuut jouw hek of poort!
✅ Beantwoord maximaal 5 vragen en wij tonen je de mogelijkheden.