Van 22-07-2024 t/m 11-08-2024 is onze showroom gesloten. We zijn in deze periode uitsluitend per mail bereikbaar. Bestellingen kunnen tot 19-07-2024 17.00u afgehaald worden. Nieuwe bestellingen worden vanaf 12-08-2024 verwerkt.

Welke tuinpoort past het beste bij mijn tuin?

Welke tuinpoort past het beste bij mijn tuin?

Heb jij ook al zo’n zin in het voorjaar? Nu het langzaam warmer en zonniger wordt, is dit het startsein om lekker aan de slag te gaan met je tuin! En om een mooie nieuwe tuinpoort uit te zoeken bij HekkenPoorten natuurlijk.

Een tuinpoort is de kroon op een mooi hekwerk

Wil je een nieuwe tuinpoort plaatsen, dan is het belangrijk dat deze bij jouw smaak en je huidige of nieuwe hekwerk past. Zo kan een hoge houten poort bijvoorbeeld prachtig staan bij een houten hekwerk, maar je kunt ook kiezen voor een metalen variant die bij jouw moderne hekwerk past. Ben je benieuwd welke poort de perfecte match voor jouw tuin is? Wij hebben veel mooie opties voor je!

Enkele tuinpoort

De enkele poort is een praktische en kosteneffectieve keuze voor kleinere tuinen of als je alleen een voetgangersdoorgang nodig hebt. Dit type poort is veelzijdig en kan worden aangepast aan zowel moderne als traditionele ontwerpen, afhankelijk van het materiaal en de stijl. Zo is poortje van hout een leuke manier om een tuinafscheiding te maken voor kleinere tuinen, en past een breed metalen hek goed bij een ruime oprit.

dubbele tuinpoort

Dubbele tuinpoorten

Dubbele poorten zijn ideaal als je een tuin hebt met ruime toegangswegen of als je de voorkeur geeft aan een grootse entree. Ze bieden voldoende ruimte voor voertuigen en geven een chique uitstraling aan jouw tuin. Je kunt deze tuinpoortjes ook als een schuifpoortvariant laten maken. Dubbele tuinpoorten zijn perfect geschikt voor klassieke en traditionele tuinen. 

sierpoort

Sierlijke tuinpoort

Sierpoorten zijn elegant en stijlvol. Met hun weelderige ontwerpen en decoratieve elementen zijn ze een chique toevoeging aan elke tuin. Ze zijn vooral geschikt voor klassiek ingerichte tuinen en kunnen een statement maken als ingang.

moderne poort

Moderne tuinpoort

Moderne tuinpoorten kenmerken zich door strakke lijnen en minimalistische ontwerpen. Vaak gemaakt van metalen zoals aluminium of staal, passen deze poorten perfect bij hedendaagse woningen en tuinen met een moderne uitstraling. Ze bieden niet alleen veiligheid maar ook een stijlvolle toegang.

houten tuinpoort

Houten tuinpoort

Houten tuinpoorten zijn verkrijgbaar in een open en gesloten variant en bieden een natuurlijke en warme uitstraling die goed past bij bijna elke tuinstijl. Ze zijn veelzijdig, kunnen op maat gemaakt worden en bieden veel privacy. Of jouw tuin nu een landelijke, klassieke of moderne uitstraling heeft, een houten poort is altijd een goede keuze.

staafmatpoort

Staafmatpoort

Staafmatpoorten zijn praktisch, duurzaam en bieden een uitstekende beveiliging. Dit type is ideaal als je veiligheid belangrijk vindt, maar toch een open uitstraling wilt behouden. Ze zijn onderhoudsarm en kunnen goed gecombineerd worden met moderne en industriële tuinontwerpen.

dichte poort

Dichte tuinpoort

Een dichte metalen tuinpoort geeft veel privacy en is als hoge en lage variant te bestellen. Ze zijn mooi in combinatie met dichte schuttingen, en kunnen ook heel goed in combinatie met een staafmathekwerk geplaatst worden.

En? Welke vind jij het allermooist? Kom langs in onze showroom in Oosteind om alle poorten in het echt te bekijken en laat je inspireren!