Type poort

Bovenkant poort

Stijl

Versiering

Punten

Sierpoorten

Een sierpoort is, zoals de naam al doet vermoeden, echt een sieraad voor je tuin en maakt jouw sierhekwerk helemaal af. Wij bieden enkele sierpoorten met ringen, ruiten en C-krullen met zowel enkele als dubbele spijlen. Alle poorten zijn in rechte en gebogen vorm te bestellen en helemaal aan te passen naar jouw wensen. Bekijk hier ons aanbod en bestel direct online!

Resultaat 1–12 van de 84 resultaten wordt getoond

Rechte of gebogen sierpoort van metaal

Over het algemeen wordt de vorm van de sierpoort afgestemd op het hekwerk. Heb je een recht hekwerk, dan wordt meestal gekozen voor een rechte sierpoort. Heb je een gebogen hekwerk, dan is een gebogen poort de meest gekozen optie. Maar dit hoeft natuurlijk niet! Soms wordt er bijvoorbeeld ook gekozen voor een recht sierhekwerk met een gebogen sierpoort. Het is dus maar net wat je zelf het beste vindt passen bij jouw tuin.

Enkele sierpoort met ring, ruit of C-krul

Met een enkele poort een goede sier maken, dat doe je met de sierpoorten van Hekkenpoorten.nl. Onze poorten zijn verkrijgbaar met ring-, ruit- en C-krulmotief. Iedere versiering geeft een hele andere uitstraling aan je poort, en je kunt bij elke variant kiezen voor zowel enkele als dubbele spijlen. Wil je een extra brede toegangspoort, dan kun je ook voor een dubbele sierpoort kiezen.

Sierpoort van metaal in elke kleur

Een metalen sierpoort is stevig, bestand tegen verschillende weerselementen en functioneel. Onze enkele sierpoorten zijn in elke kleur te bestellen. Geef in de bestelhulp aan welke RAL-kleur je wilt bestellen, dan zorgen wij voor de rest!

Een sierlijke poort: de finishing touch voor klassieke, landelijke en moderne tuinen

Een sierlijke poort past in vrijwel iedere tuin en is zowel voor klassieke, landelijke als moderne tuinen geschikt. Een sierlijke poort past zowel bij nieuwbouwwoningen als bij bestaande woningen en wordt vaak in combinatie met heggen geplaatst. Door hun sierlijke design zijn deze poorten een elegante toevoeging aan jouw tuin.