Tuinpoort van metaal

Een tuinpoort van metaal bestel je geheel op maat bij Hekkenpoorten.nl. Wij hebben diverse stalen tuinpoorten in ons assortiment, die naar wens samen te stellen zijn. Ga je voor een tuinpoort van metaal voor de sier? Of moet het vooral veiligheid bieden? Wij maken het allemaal mogelijk.

Jouw tuinpoort van metaal bij ons bestellen

Wij hebben een breed aanbod aan stalen tuinpoorten, zoals:

Je ontvangt de beste kwaliteit

Welke stalen tuinpoort jij ook kiest, je ontvangt altijd de beste kwaliteit. Wij verzinken onze producten namelijk volbad thermisch. Dit houdt in dat het vloeibare zink reageert op de combinatie met het basismateriaal. Hierdoor wordt er een permanente verbinding gemaakt tussen zink en staal. Dit zorgt voor een uitstekende bescherming tegen corrosie, zowel in- als uitwendig.

Na het thermisch verzinken van de tuinpoorten van metaal, brengen we een degelijke poedercoating aan. Dit is een van de milieuvriendelijkste lakprocedés; er worden namelijk geen oplosmiddelen voor gebruikt. In de vorm van poeder wordt er een beschermlaag aangebracht op de stalen tuinpoort. Nadat het uitgehard is, gaat het in de ‘moffel-oven’, waar zich een gesloten laag vormt. Deze laag is uitstekend bestand tegen krassen, weersinvloeden, zonlicht en is bijzonder slijtvast.

Dubbele gebogen poort dubbele spijlen ligger punt hoog bol laag bol op paal

Een tuinpoort van metaal voor de sier

Natuurlijk moet een tuinpoort van metaal niet alleen een gevoel van veiligheid bieden, het moet er ook mooi uitzien. Bij ons kun je daarom kiezen voor een poort en hek dat precies bij jouw stijl en woning past. Je stelt je sier tuinpoort van metaal bijvoorbeeld samen met enkele of dubbele spijlen, speerpunten en C-krullen. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus bekijk zeker eens onze webshop!

Tuinpoorten van metaal bestellen met hekwerk

Bij Hekkenpoorten.nl maken we het mogelijk om je gehele tuinafscheiding op maat te maken. Wanneer je je tuinpoort van metaal bij ons bestelt, is het ook mogelijk om een hekwerk in precies dezelfde stijl aan te schaffen. Deze maken we – als een van de weinige winkels in Nederland – helemaal op maat. Je hoeft dus nooit aan de slag met zaagjes en verfspuitbussen om de boel passend te maken. Bovendien passen onze stalen tuinpoorten hier perfect bij.

Een stalen tuinpoort met degelijk hang- en sluitwerk

Behalve dat je tuinpoort van metaal als sier dient, wil je natuurlijk ook dat deze goed op slot kan. Zo houd je indringers buiten de deur. Wij leveren onze tuinpoorten van metaal daarom met degelijk hang- en sluitwerk. De poort is voorzien van een inbouwslot, in combinatie met een zwarte aluminium klink en standaard eurocilinder.

Bestel je tuinpoort van metaal

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 085 – 013 86 86 of een e-mail te sturen naar info@hekkenpoorten.nl. Heb je een keuze kunnen maken? Bestel je stalen tuinpoort dan via onze handige bestelhulp in een aantal stappen.

Hekwerk dubbele spijlen c-krul punt 9443 hoog punt 9443 laag met dennenappel op paal

Hekken & poorten bestelhulp

✅ Vind binnen 1 minuut jouw hek of poort!
✅ Beantwoord maximaal 5 vragen en wij tonen je de mogelijkheden.