Van 22-07-2024 t/m 11-08-2024 is onze showroom gesloten. We zijn in deze periode uitsluitend per mail bereikbaar. Bestellingen kunnen tot 19-07-2024 17.00u afgehaald worden. Nieuwe bestellingen worden vanaf 12-08-2024 verwerkt.

Schuttingen bestellen in regio Rotterdam

Ben je op zoek naar schuttingen op maat en woon je in regio Rotterdam? Dan helpen we je graag verder bij Hekkenpoorten.nl.

Wij hebben ruim twintig jaar ervaring in de productie van hekwerken, poorten en schuttingen. Je profiteert dan ook van de beste kwaliteit en 100% maatwerk zoals jij dat wil.

EENVOUDIG SCHUTTINGEN ZELF SAMENSTELLEN EN PLAATSEN IN ROTTERDAM

Geen enkel huis of bedrijfspand is hetzelfde. Het is daarom een goed idee om een schutting bij ons te kopen, waar je kiest voor diverse stijlen en maatwerk. Het is tevens mogelijk om een bijpassende poort met een hoogwaardig inbouwslot te bestellen. Zo kies je dus niet alleen voor de mooiste schuttingen voor je pand in regio Rotterdam, maar ook voor optimale veiligheid. Nadat je een keuze hebt gemaakt en je bestelling hebt geplaatst, zorgen we ervoor dat je je schutting al binnen zes à tien weken ontvangt. Hierbij krijg je een handige handleiding, zodat de plaatsing vlekkeloos verloopt.

KIES JE FAVORIETE STIJL

Van Rotterdam tot aan Twente: wij leveren schuttingen door heel Nederland. Het enige wat jij hoeft te doen, is je favoriete schutting uit te kiezen en de maten aan ons door te geven. Dit gaat heel eenvoudig met behulp van onze bestelhulpHeb je nog vragen of wil je een adviesgesprek met een van onze specialisten voeren Bel dan naar 085 – 013 86 86 of stuur ons een e-mail via info@hekkenpoorten.nl.

Hekken & poorten bestelhulp

✅ Vind binnen 1 minuut jouw hek of poort!
✅ Beantwoord maximaal 5 vragen en wij tonen je de mogelijkheden.