Van 22-07-2024 t/m 11-08-2024 is onze showroom gesloten. We zijn in deze periode uitsluitend per mail bereikbaar. Bestellingen kunnen tot 19-07-2024 17.00u afgehaald worden. Nieuwe bestellingen worden vanaf 12-08-2024 verwerkt.

Metalen poort

Wil je een metalen poort op maat bestellen, zodat deze perfect in je tuin past? Bij Hekkenpoorten.nl ontdek je een groot aanbod aan metalen poorten en hekwerken; er zit dus altijd wel wat tussen voor jou. Is een poort met stalen plaat iets voor jou? Of ga je toch liever voor een poort met spijlen en sierlijke elementen?

Een metalen poort voor een veilige doorgang naar je tuin

Metalen poorten en hekwerken brengen niet alleen veel sfeer naar je tuin, het biedt je ook veel veiligheid en privacy. Wij leveren je poort namelijk met degelijk hang- en sluitwerk. Je ontvangt dus een inbouwslot in combinatie met een zwarte aluminium klink en standaard eurocilinder. Zo blijven indringers waar ze horen: buiten jouw terrein.

tuinpoort-stalen-plaat

Je poort wordt bij ons thermisch verzonken

Voor de allerbeste kwaliteit verzinken we onze poorten en hekken. Dit doen we volbad thermisch. Dit betekent dat er een permanente verbinding wordt gemaakt tussen het vloeibare zink met het basismateriaal (staal). Nadat dit is gebeurd, brengen we een degelijke poedercoating aan. Dit is één van de milieuvriendelijkste lakprocedés, omdat hier geen oplosmiddelen voor worden gebruikt. De uitgeharde poedercoating op de metalen poorten en hekwerken is uitstekend bestand tegen krassen, weersinvloeden en zonlicht.

Diverse poorten en hekwerken

Ons aanbod aan metalen poorten en hekwerken is uiteenlopend. In het geval van poorten, kies je allereerst of je een enkele of dubbele poort wilt kopen. Hierna krijg je een breed aanbod te zien van jouw keuze. Je hebt niet alleen de keuze tussen modern uitziende metalen poorten, maar ook tussen authentieke (houten) poorten en sierpoorten. Dit geldt natuurlijk ook voor de tuinhekken. Ontdek bijvoorbeeld de mogelijkheden bij de volgende producten:

·         Kleine metalen tuinpoortjes

·         Schuifpoorten

·         Dubbelstaafmat poorten

Maak gebruik van onze bestelhulp

Zie je door de bomen het bos niet meer? Om te ontdekken welke metalen poort bij jouw tuin en wensen past, gebruik je het best onze bestelhulp. Je beantwoordt hier maximaal vijf vragen om bij het assortiment te komen wat jou aanspreekt. Wel zo makkelijk dus! Heb je nog vragen? Wij zijn iedere werkdag telefonisch bereikbaar via 085 – 013 86 86 of per e-mail via info@hekkenpoorten.nl. Ook kan je gebruikmaken van onze online chat.

Hekken & poorten bestelhulp

✅ Vind binnen 1 minuut jouw hek of poort!
✅ Beantwoord maximaal 5 vragen en wij tonen je de mogelijkheden.