Hekwerk

Wil je een hekwerk kopen? Bij Hekkenpoorten.nl heb je veel keuze en mogelijkheden. Wij maken alles geheel op maat, precies zoals jij je hekwerk online samenstelt. Wij leveren als een van de weinige hekwerkwinkels in Nederland 100% maatwerk, zodat je niet meer aan de slag hoeft met zaagjes en verfspuitbussen. Wel zo makkelijk én mooi, toch?

Je hekwerk in je favoriete kleur kopen

Wij hebben jouw hekwerk in de kleur die jij wenst. Je kan bij ons namelijk kiezen uit alle RAL-kleuren wanneer jij je hekwerk wilt kopen. De meest gekozen kleuren voor een hekwerk zijn groen (RAL 6009), antraciet (RAL 7016) en zwart (RAL 9005). Maar mocht je liever voor een andere kleur gaan, is dat natuurlijk geen enkel probleem.

Een groot en divers aanbod

Ons grote aanbod maakt het zeker mogelijk om jouw gewenste hekwerk te kopen. We maken zowel houten als metalen poorten en hekwerken in diverse stijlen. Bekijk bijvoorbeeld de volgende hekwerken:

Welk hekwerk je ook wilt kopen, je stelt deze helemaal naar wens samen via ons overzichtelijke bestelproces. Hierin volg je een aantal simpele stappen, waarna je je bestelling veilig plaatst. Onze werkplaats gaat dan aan de slag en zorgt ervoor dat je hekwerk – in het groen, zwart of welke kleur dan ook – binnen een aantal weken wordt bezorgd.

Sierhek met dubbele bol spijlen en C-krullen

Een hekwerk kopen dat dient als beveiliging

Een hekwerk in jouw favoriete kleur, zoals zwart, grijs of groen, moet er natuurlijk mooi uitzien. Maar tegelijkertijd moet het ook ter beveiliging van je woning of bedrijfspand dienen. In het geval van een klein spijlenhekwerk zal dit misschien niet het geval zijn. Mocht je echter gaan voor een hoog hekwerk, dan zorg je er meteen voor dat indringers niet zomaar je terrein betreden. Combineer dit meteen met een stevige poort in dezelfde stijl, want wij leveren deze altijd met degelijk hang- en sluitwerk. Deze is namelijk voorzien van een inbouwslot in combinatie met een zwarte aluminium klink en standaard eurocilinder.

De garanties die je bij ons krijgt

Bij Hekkenpoorten.nl vinden we het belangrijk dat jij van begin tot eind met een vertrouwd en tevreden gevoel klant bent. Je krijgt daarom van ons een aantal garanties:

  • Op alle producten krijg je 5 jaar garantie.
  • Wij leveren altijd 100% maatwerk, op de centimeter nauwkeurig.
  • Wij hebben ruim 20 jaar ervaring, dus je kiest voor hoogwaardige kwaliteit.

Ontdek de mogelijkheden

Via ons overzichtelijke bestelproces vul je al je voorkeuren in voor je hekwerk. Je vult de gewenste maten in, de stijl waarin je het hekwerk wilt, welke bevestiging, en of je groen, zwart, antraciet of een andere kleur wenst. Heb je nog vragen of opmerkingen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen door te bellen naar 085 – 013 86 86 of een e-mail te sturen naar info@hekkenpoorten.nl.

Hekken & poorten bestelhulp

✅ Vind binnen 1 minuut jouw hek of poort!
✅ Beantwoord maximaal 5 vragen en wij tonen je de mogelijkheden.