Van 22-07-2024 t/m 11-08-2024 is onze showroom gesloten. We zijn in deze periode uitsluitend per mail bereikbaar. Bestellingen kunnen tot 19-07-2024 17.00u afgehaald worden. Nieuwe bestellingen worden vanaf 12-08-2024 verwerkt.

Hekwerk voor je oprit

Zoek je een hekwerk of poorten die geschikt zijn voor je oprit? Bij Hekkenpoorten.nl hebben we een ruim aanbod wat je helemaal naar wens samen kunt stellen. Wij maken altijd 100% maatwerk, zodat je compleet ontzorgd bent met de plaatsing van je erf- of tuinafscheiding.

Een hekwerk dat past bij de stijl van je woning en oprit

 

Een sierhekwerk brengt natuurlijk een heel andere sfeer met zich mee dan een modern hekwerk met stalen plaat. Bedenk dus goed wat de uitstraling van je oprit en woning moet zijn, voordat je poorten of een hekwerk bestelt. Het is bij ons ook mogelijk om een elektrische poort te bestellen. Dit soort poorten is de voorkeur van veel mensen met een auto, omdat je op deze manier meteen de oprit op kunt rijden. Wij kunnen al onze poorten automatiseren; deze zijn op aanvraag leverbaar. Vraag hiervoor gerust een offerte op maat aan via ons contactformulier

Dubbele poort gebogen dubbele spijlen ligger punt 9251 hoog punt 9251 laag

Stel je bestelling naar wens samen

Heb je in ons aanbod een hekwerk en/of poorten gezien die perfect passen bij je woning en oprit? Vul dan al je voorkeuren in, van de maten tot de kleur, en plaats je bestelling. Wij gaan dan in onze werkplaats aan de slag en zorgen ervoor dat je binnen een aantal weken aan de slag kan met het plaatsen van je hekwerk en poort. Heb je nog vragen? Bel dan naar 085 – 013 86 86 of stuur ons een e-mail via info@hekkenpoorten.nl.

Hekken & poorten bestelhulp

✅ Vind binnen 1 minuut jouw hek of poort!
✅ Beantwoord maximaal 5 vragen en wij tonen je de mogelijkheden.